Werken bij Qconcepts

Senior Account Manager

Wil jij veel impact maken en verantwoordelijkheid dragen binnen een kleine en snel groeiende organisatie? Bij ons kan dat. Je denkt strategisch mee over new business, business development en accountmanagement. Je ontwikkelt een netwerk met klanten in de sectoren productie, logistiek en industrie. En met jouw inzet en expertise zorg jij dat onze senior professionals hun droomopdracht kunnen verwerven en wij de business problemen van onze klanten oplossen. Kom je ons versterken? Dan kun je ook gelijk aan de slag met het meebouwen aan een nieuw team en een nieuw merk!

Wij geloven in het aanbrengen van focus op een sector omdat onze klanten graag zien dat je de business dynamiek begrijpt.

Binnen Qconcepts Interim & Advies werken inmiddels 40 professionals in drie teams: Finance & BI, Data Analytics en Business Consultancy. Interim & Advies heeft de ambitie om nieuwe sectoren en klanten te bedienen, daarom zullen we de komende jaren groeien naar 150 collega’s. Een belangrijke eerste stap hierbij is een herpositionering en rebranding, waarbij een volledig nieuw consultancy merk ontwikkeld wordt. De lancering van het nieuwe merk wordt verwacht in oktober. Je kan dus meteen meehelpen dit merk goed in de markt te zetten!

Q'er in de spotlight: Fedwa Ben Rayana

Wij geloven in focus, zowel in expertise als in sector. Voor deze rol ligt het accent op de sectoren productie, logistiek en industrie. We hebben al een klantenportefeuille waar we enorm trots op zijn. Tegelijkertijd kan er nog veel gewonnen worden. En daar kom jij om de hoek kijken. Jouw wensen staan centraal bij het perspectief in deze nieuwe functie. Aan de ene kant bouw je aan accountmanagement en zit je volop in op new business. Aan de andere kant werk je nauw samen met onze consultants. En dat zijn senior professionals die, net als jij, verstand van het vak hebben. Onze ervaring brengt je dus verder en je staat er niet alleen voor.

Qconcepts summerschool interim & advies

Wat ga je doen?

Wij bouwen dagelijks aan een snelgroeiende organisatie. Dat doen we met ervaren mensen en een omgeving waarin wij veel vrijheid bieden. Met onze consultants helpen wij onze klanten te verbeteren en te versnellen. Gelet op onze groeiambitie is account management toe aan een volgende fase in haar ontwikkeling. Jij draagt daaraan bij. Jij zet jouw commerciële talenten en ervaring in om onze klantenkring uit te breiden en te onderhouden. Je zorgt voor duurzame relaties met onze klanten. Je spot kansen en houdt de klanttevredenheid scherp in de gaten. Ook bouw je mee aan de ontwikkeling van strategisch accountmanagement en een bijbehorende processen. Kortom, een veelzijdige en ondernemende rol.

Wij bieden

Wij gaan uit van een 32- tot 40-urig contract. Uiteraard staat daar een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden tegenover. Zo kun je bij ons o.a. rekenen op een vast contract, hybride werken, een aantrekkelijk salaris en een goede bonusregeling. Maar ook € 1.500,- voor een eigen thuiswerkplek, een leaseauto of mobiliteitsvergoeding, een laptop en mobiele telefoon. Ter indicatie: de meeste accountmanagers zitten tussen € 3.500 en € 7.000 bruto per maand. Het startsalaris stemmen we in overleg af en een salarisplafond kennen we niet.

Het is een functie waarbinnen jij je kan ontwikkelen, in de hoogte, diepte en breedte. Dat doen we met een team van ervaren collega’s, training on the job en een intern opleidingsprogramma. Zo zorgen wij voor jouw groei in het vakgebied, de sector en de vele vaardigheden die je nodig hebt als accountmanagement specialist.

Qconcepts in de skilift
Qconcepts summerschool interim & advies

Jij bent

Jouw commerciële drive maakt dat je van nature proactief en assertief ben. Je ziet kansen maar je grijpt ze ook aan. Deze instelling werkt inspirerend op de andere teamleden, waar jij weer goed op gaat als teamspeler! Herken je jezelf hierin? Mooi, dan zoeken we jou!

Jij hebt

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding in commerciële of bedrijfseconomische richting.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in new business en acquisitie,
  • Ervaring binnen onze dienstverlening (consultancy / detachering) of expertisegebieden (finance / BI / data / analytics) is een pre.
  • Affiniteit met werken in een snelgroeiende organisatie.
  • Vermogen om zelfstandig te werken en een klantenportefeuille op- en uit te bouwen.
Qconcepts sportief
Qconcepts werken Amsterdam

Waar ga je aan de slag?

Deze functie vind je op onze vestiging in Amsterdam. Het kantoor ligt pal aan de A2, in de buurt van de Bijlmer Arena, en is daarmee uitstekend bereikbaar. Hiernaast hebben we op steenworp afstand een heerlijke lunchplek gevonden, waar we graag samen een broodje eten. Het hechte team in Amsterdam verwelkomt jou graag. Uiteraard ondersteunen we hybride werken.

Iets voor jou?

Leuk! We horen graag van je. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Hoe nu verder?

Zien we een match? Dan ontmoeten we elkaar op 1 van onze vestigingen. Tijdens onze kennismaking spreek je 4 mensen uit het team, verdeeld over 2 gespreksronden. Je bepaalt zelf met welke teamleden je spreekt. Hebben we een klik? Dan toosten we tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek graag op een succesvolle samenwerking.

Qconcepts staat voor

Betrokken

Bij Qconcepts werk je in een klein, hecht team. Je gaat werken binnen een zelfsturend team met specialisten. Zij helpen jou een stevig fundament te leggen voor je verdere carrière, zijn jouw klankbord en nemen je mee op gezellige uitjes.

Autonoom

Bij Qconcepts kan je werken zoals jij wilt. Ben je een vroege vogel of eerder een avondmens? Wil je opstarten op kantoor en thuis je werk afronden? Dat kan! Werk op de momenten wanneer het jou uitkomt en de locatie die daarbij past.

Ondernemend

Bij Qconcepts ga jij jouw ambities waarmaken. Wij zorgen dat jij jouw volgende stap kunt maken, door de juiste kennis te bieden, werklast beheersbaar te houden en een ruim aanbod voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te bieden.